aboutus

Golden Sunrise International Co., Limited

Golden Sunrise International Co., Limited Golden Sunrise International Co., Limited Golden Sunrise International Co., Limited Golden Sunrise International Co., Limited Golden Sunrise International Co., Limited
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: Gouden Zonsopgang
Aantal werknemers: 100~499
Jaarlijkse omzet: 1,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

•  Ons bedrijf is een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van tatoegering en permanente make-up betrokken is.
 
Elk van onze producten worden hoogst over de hele wereld gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten. Wij hebben een mondiaal verkoopnet bereikt die Zuidoost-Azië, Europa bereiken
en Midden-Oosten.
 
Wij zijn altijd geëngageerd aan onophoudelijk het verbeteren van onze dienst en producten met concurrerendere prijzen geweest.
 
Met onze rijke ervaring, is de goede productkwaliteit en premiediensten, Gouden Zonsopgang uw aangewezen partner globaal in de schoonheidsindustrie.
 
Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een aangepaste orde zou willen bespreken, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe partners rond de wereld.

Geschiedenis

Gouden Beperkt Zonsopgang Internationaal Co., werd opgericht in Sep 2014, wordt het hoofdkwartier gevestigd in Hongkong en de fabriek wordt gevestigd in Henan-Provincie. De Guangzhoutak werd gevestigd in 2017 met geschikte vervoerstoegang.

Dienst

 
Wij leveren 7*24-urenonlineondersteuning.
 
Professionele oplossing één voor één.
 
De aangepaste orde is aanvaardbaar.

 

Ons Team

Wij hebben systeem van de opstellings het opmerkelijke dienst om de aangepaste die diensten te verlenen op de behoeften van onze globale partners worden gebaseerd.

Contactgegevens